woensdag, april 04, 2007

APS: Gratis buitenlandtarief opvragen per SMS voor Vodafone klanten Dit


APS: Gratis buitenlandtarief opvragen per SMS voor Vodafone klanten

Dit is een origineel persbericht.

Gratis buitenland tarief opvragen per SMS voor Vodafone klanten

Persoonlijk beltarief op 347 mobiele netwerken wereldwijd

Maastricht, 3 april 2007 - Vanaf deze week kunnen Vodafone klanten in het buitenland gratis hun persoonlijke mobiele beltarief opvragen van het netwerk waar ze op dat moment gebruik van maken. Door een SMS te sturen naar 4433, met het woord 'tarief' gevolgd door de landnaam, ontvangt de klant een SMS bericht van Vodafone met zijn persoonlijke beltarief van het actuele netwerk. Deze gratis dienst, 'Tarief op Reis?' genaamd, is beschikbaar voor alle klanten van Vodafone.

In het persoonlijke beltarief wordt rekening gehouden met voordelige opties die de klant heeft geactiveerd, zoals Vodafone Passport of Vodafone BloX Voordeel op Reis. Tarief op Reis? is ook beschikbaar wanneer de klant nog in Nederland verblijft. De klant ontvangt dan een SMS bericht met het tarief en de netwerknaam van het Vodafone voordeel of partner netwerk in het aangevraagde land.

Vodafone Nederland biedt deze SMS dienst aan om meer prijstransparantie in buitenlandse mobiele beltarieven te creëren, in lijn met de oproep van de Europese Unie. De gratis SMS dienst Tarief op Reis? is een van de vele Vodafone initiatieven om mobiel bellen in het buitenland voordeliger en transparanter te maken. Inmiddels maken al ruim 1,2 miljoen klanten in Nederland gebruik van Vodafone Passport.

/ / / / / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 200 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 36 landen.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vodafone in Maastricht, Nederland, afd. Corporate Communications en vragen naar André van der Elsen of Yvonne Koks. Telefoon: +31(0)43-3555222, e-mail: press.nl@vodafone.com


ANP Pers Support, het ANP is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bovenstaand bericht.

ANP Pers Support is een joint venture van het ANP en PR Newswire.